VELKÝ COMEBACK NA VÍTĚZNOU VLNU V KOŠETICÍCH

05.09.2018 15:17

Jízdu na horské dráze, která dorazí o blížícím se víkendu na velkolepou želivskou pouť, připomíná začátek sezony TJSŽ. Výhra, domácí debakl a při prvním výjezdu znovu suverénní tříbodový zisk - takovým způsobem zatím cuchají nervy želivští kopáči svým věrným fans. Naposledy však excelovali v Košeticích - místní Benfiku vyoperovali rychlým příčným řezem a domů odvezli výhru 4:0. 

Ani morová rána v podobě absence Aleše Hory, želivsko-košetického hybridu, který vinou neopatrné manipulace s motorovkou přišel o vrchol kariéry, nezastavila TJSŽ na košetickém pažitu. Byla to od začátku jasná záležitost hostí, kteří především zásluhou útočného kladiva Bloudek - Němec rychle získali navrch. Prvně jmenovaný rychle otevřel skóre, brtenský Paul Scholes Jirka Bloudek dvakrát udeřil a především druhý gól - nůžky kombinované s RABONA kickem - znamenal fotbalové nebe.

A podobně voňavý byl i čtvrtý gól - utěšená rána pod břevno v podání vrchního inspektora Radka Dolejše. Želiv tak znovu chytl fotbalovou slinu a v plné parádě se chystá na podzimní vrchol - sobotní pouťový zápas s Hořepníkem!!!

Výsledek:

Košetice B - TJSŽ 0:4 (0:3)

Branky: 24. a 43. Bloudek, 7. Němec, 75. Dolejš.

Sestava TJSŽ: Sedlák - Šebesta, Kratochvíl, Novák - Dolejš, Špinar, L. Radil (89. Bejda), Kopecký, Peknik (75. Říha), Kopecký, Peknik - Němec, Bloudek (68. Gregor).