KOPAT ZAČÍNÁ I ŽELIVSKÁ MLÁDEŽ!

22.08.2019 08:31

Dlouhý půst, kdy želivské fotbalové mládí nerozdávalo radost v žádné z mistrovských soutěží, končí a na konci tunelu se rozblikalo světlo. Se startem sezony 2019 / 2020 se o slovo hlásí také naši talenti. Do akce půjdou žáci a také mladší přípravka. A naostro se představí už o příštím víkendu.

Už ani želivští kronikáři snad v análech nedohledají, kdy želivské mládí soupeřilo soutěžní body. Teď se ale vše obrací k lepšímu a doba temna končí. Už na konci minulého roku se pod hlavičkou TJSŽ a trenérským vedením Mirka Kryštofa, Pavla Sedláka a Venci Šebesty šikovná partička kluků, kteří si od nové sezony zkusí také soutěžní zápasy.

Žáčci poprvé vyběhnou do akce v neděli 1. září a ve své skupině poměří síly s Košeticemi, Senožaty a Žirovem. Mladší přípravka bude kopat už o den dříve, ve své skupině se bude střetávat s Košeticemi, Hořepníkem a Novým Rychnovem/Vyskytnou.

Rozpis zápasů a výsledky dohledáte na tomto odkazu: www.tjsokolzeliv.eu/rozpis-zapasu/mladez/

Pokud má kdokoliv z rodičů zájem o zapojení svých ratolestí do dění v TJSŽ, neváhejte nás kontaktovat. (PAVEL SEDLÁK: wocko004@seznam.cz, 606 355 204)

TJSŽ DO TOHO!