DVĚ VÝHRY = KATAPULT DO ČELA

03.10.2019 08:31

Je to pohled pro bohy, který jen tak neomrzí. A člověk aby si snad dvakrát promnul oči, aby uvěřil. Nicméně taková je sladká realita prvních podzimních dnů. TJSŽ po sedmi kolech vládne celému pelotonu pralesní ligy! Tým od takřka zlatonosné řeky Želivky tam katapultovala série tří výher, které potvrdily současnou výkonnostní nirvánu. Suma sumárum, aktuální bilance pěti výher, jedné plichty a jednoho nezdaru drží Želiv pevně v sedle a na trůnu III. třídy.

Před dvěma týdny TJSŽ pevným krok vykročil k domácí výhře 4:1 nad Božejovem. A výjezd do Čejova, ještě loni operujícího o soutěž výš? Tam se želivským úplně splašila kladiva. Za 28 vymalováno, chirurgická práce bez emocí a vykuchání soupeře čtyřmi góly útočných tykadel + chladnokrevných zabijáků Němce s Bloudkem udělaly ze zbytku zápasu jen formalitu. Suverénní triumf 5:1 hřeje u srdcí a člověk si klade filozofickou otázku, kde se tahle želivská jízda může zastavit...

Výsledky:

7. kolo:

Čejov - TJSŽ 1:5 (0:4)

Branky: 70. Zet (pen.) - 15. a 28. Němec, 19. a 22. Bloudek, 80. Studnička. 

Sestava TJSŽ: Sedlák - Hora, Špinar, Dolejš - Malovec, Špinar, Kopecký, Studnička, Peknik (88. M. Stiburek) - Bloudek (64. Bejda), Němec. 

6. kolo 

TJSŽ - Božejov 4:1 (3:1) 

Branky: 15. a 42. Němec, 10. Špinar, 80. Bloudek - 30. Gebarovský. 

Sestava TJSŽ: Thomaier - Hora, Malovec, Dolejš - Peknik, Špinar, Kopecký (70. Bejda), L. Radil (80. Kratochvíl), Studnička - J. Radil (57. Bloudek), Němec. 

TABULKA: