DOMÁCÍ DVOJBOJ: DEBAKL I KRUTÁ NAKLÁDAČKA

05.09.2022 10:18

Jako bychom jezdili po horské dráze, která do Želiva zamíří v rámci tradičního pouťového víkendu o druhém zářijovém víkendu. Tak vypadaly poslední dva zápasy TJSŽ v domácím prostředí proti Hořepníku a Horní Vsi!

Nejprve nepříjemný debakl 0:4, kterým Hořepník vyplenil želivskou tvrz krutým způsobem. Všechno špatně pro Želiv od samého začátku, dva banány do poločasu, ten samý příděl i po změně stran. Hořepník v malém derby odváží zasloužený triumf.

První zářijová neděle, to byla trochu jiná káva! A Želiv si proti Horní Vsi zchladil žáhu nevídaným způsobem. Poslední tým tabulky, který dosud čeká na první letošní body, na želivské půdě dostal, co se do něj vešlo. Osm gólů, to na Panuška už dlouho nebylo.

Jaká by mohla být lepší pozvánka na sobotu 10. září, tedy na velkolepou želivskou pouť, kdy se na Panuška představí Božejov. Takže pozor, tentokrát na fotbal již v sobotu! Zároveň půjde o poslední domácí zápas před dlouhou odmlkou kvůli začínající rekonstrukci legendárního želivského zázemí!!!

Výsledky:

TJSŽ - HOŘEPNÍK 0:4 (0:2).

Sestava TJSŽ: Sedlák - Hora, Kratochvíl, Novák - V. Dojejš, R. Dolejš, Špinar, Kopecký, Havel - Peknik, Němec. Lavička: Sochůrek, Ardolf, K. Jankovský, Š. Jankovský, Bloudek, Krpálek.

TJSŽ - HORNÍ VES 8:0 (3:0)

Branky: 20. a 89. Kopecký, 8. Hora, 24. R. Dolejš, 56. Studnička, 76. Novák z pen., 80. Ardolf, 86. Bejda.

Sestava TJSŽ: Sedlák - Hora, Kratochvíl, Novák - Studnička, R. Dolejš, Špinar, Kopecký, Havel - Peknik, Němec. Lavička: Sochůrek, Ardolf, K. Jankovský, Š. Jankovský, V. Dolejš, Štěpánek, Bejda.